www.strandjagtforeningen.dk
 
 
 
Nyt fra Jærgerforbundet
 • Fokus på jagtsikkerhed med Storm P.
  Thu, 30 Nov 2023 09:00:25 GMT

  På Det Grønne Museum kan du lige nu opleve jagtmotiver, skabt af navnkundige Storm P. Motiverne kredser alle om den evigt aktuelle jagtsikkerhed.
 • Lovsamlingen til jægeren 2023-24
  Wed, 29 Nov 2023 12:59:34 GMT

  Lovsamlingen til jægeren 2023-24 er landet på lageret hos SEGES, og er du jagttegnskursuslærer i DJ, kan du bestille et gratis eksemplar i netbutikken
 • Internationalt samarbejde om gåseforvaltning
  Wed, 29 Nov 2023 09:00:29 GMT

  I 2023 var det ottende gang, at regeringsrepræsentanter og andre mødtes for at opnå enighed om forvaltning af de europæiske gåsebestande.
 
 

Velkommen til Strandjagtforeningen for Als & Sundeved - i daglig tale kaldet Strandjagtforeningen.

Oprindelig var det en jagtforening for strandjægere, men vi er i dag en åben jagtforening. Vi optager således alle jægere som medlemmer uanset køn og alder og uanset om man ejer eller lejer jagt, driver strand- eller havjagt, går på jagt i udlandet eller blot holder jagttegnet vedlige med lidt skydning. Nyjægere er også meget velkomne; vi har erfarne instruktører til alle vores skydninger og hjælper gerne med gode råd og vejledning om jagtmæssige forhold.

Foreningen bestræber sig på at der altid er et bredt udsnit af jagtlige aktiviteter for medlemmerne. Vi udlåner jagtpramme, afholder riffelskydninger, lerdueskydninger, filmaftener, foredrag, kurser, skydninger på vort laser-shot anlæg samt sociale arrangementer. Klik på menuerne i venstre side for at se nærmere på de forskellige aktiviteter.

Vi kan ikke tilbyde vore medlemmer jagt på land, men der er til arrangementer i Jægerhuset skabt mange kontakter som har resulteret i invitationer til at deltage på en jagt.

Strandjagtforeningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund. Klik på menuen ”Bliv medlem” øverst for et medlemskab af områdets mest aktive jagtforening.

Med jagtlig hilsen

Flemming Toft, formand.

Link til kalender for 2023 (Version 1 - udgivet 30. januar 2023)

PS: Strandjagtforeningen har ikke mulighed for at arrangere lerdueskydninger til polterabend eller andre private aktiviteter. Prøv gerne www.tjff.dk

 
 Facebook - se her: Klik her..  
 
Kommende aktiviteter
7/12 Julehygge...
7/3 Generalforsamling i Polens Klub...
17/3 Dzik Król i Polens Klub...
21/3 Generalforsamling kl 19...
 
Sponsorannoncer
 
Klik her for at komme til 's side!
 
Klik her for at komme til MacNab Sønderborg's side!
MacNab Sønderborg
 
Klik her for at komme til BHJ-Fonden's side!
BHJ-Fonden
 
Klik her for at komme til Danfoss's side!
Danfoss
   
Copyright © Landsbyhjemmeside.dk